Træerne vokser ind i himlen…

Træerne vokser ind i himmelen…

Hvis du lægger dig under et træ er det meget tydeligt at se.

 Min filosofi er at vi mennesker også vokser hele livet og meget gerne skulle ende med at favne både himmel og jord.

I mine billeder prøver jeg altid at få en ekstra dimension med. Noget ubeskriveligt som forhåbentligt nogen vil kunne få noget ud af at se.

Har du brug for en illustration, en udsmykning, grafik til trykte medier, internettet eller originalmalerier til vægge rundt om i landet og i verden, hjemmet eller arbejdspladsen så ring til mig eller send en mail.

Min store passion er den eksperimentelle akvarel. Den frisætter  fra de mange dogmer, akvarel har måttet levet med de sidste 50-80 år. Prøv mit lysbilledforedrag med to timers workshop, hvor folk kan prøve kræfter med farverne UDEN at de behøver at kunne tegne. Alle kan være med og man bliver glad af at lege med farverne. Eller meld dig til et af mine kurser.

Som en rød tråd i mit liv og arbejde løber balancen mellem at kontrollere og give slip. Det er også det essentielle omdrejningspunkt i akvarelmaleriet. For meget kontrol dræber alt liv og for lidt gør det ligegyldigt. Kan man holde en vis balance vælter gaverne frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *